Διαχείριση Social Media

Home / Διαχείριση Social Media

"Τρέχοντας" τα Social Media

Εξειδίκευση σε πλατφόρμες: Είμαστε εξειδικευμένοι στις διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, όπως το Facebook, το Instagram, το Twitter, το LinkedIn και άλλες. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες και τις βέλτιστες πρακτικές για κάθε πλατφόρμα, και μπορούμε να διαχειριστούμε τις διαφημιστικές εκστρατείες σας με αποτελεσματικότητα.

Στοχευμένη διαφήμιση: Κατανοούμε τη σημασία της στόχευσης των διαφημίσεων σε συγκεκριμένο κοινό. Χρησιμοποιούμε εργαλεία και δεδομένα στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για να προσαρμόσουμε τις διαφημίσεις σας σε συγκεκριμένο κοινό σύμφωνα δημογραφικά, γεωγραφικά, ηλικιακά και άλλα κριτήρια. 

Δημιουργική προσέγγιση: Η ομάδα μας διαθέτει δημιουργικούς επαγγελματίες που μπορούν να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν περιεχόμενο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού σας. Αναπτύσσουμε μοναδικά και ελκυστικά μηνύματα, γραφικά και βίντεο που θα συνδέονται με την αντίληψη και την αισθητική της επιχείρησής σας.

Facebook

Planning & Strategy

Instagram

Starting campaign

TikTok

Planning & strategy

LinkedIn

Starting campaign

Συνεχής παρακολούθηση και βελτίωση: Αναλύουμε συνεχώς τα αποτελέσματα κάθε καταχώρησης και προβαίνουμε σε βελτιώσεις για να επιτύχουμε τους στόχους σας.

Διαχείριση κρίσεων: Είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε πιθανές κρίσεις ή αρνητικά σχόλια που μπορεί να προκύψουν στα κοινωνικά μέσα. Έχουμε την εμπειρία και τα εργαλεία για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις καταστάσεις και να προβούμε σε αποτελεσματικές ενέργειες που θα διατηρήσουν την εικόνα και το κύρος της επιχείρησής σας.

Παρακολούθηση του ανταγωνισμού: Αναλύουμε τις δραστηριότητες των ανταγωνιστών σας στα κοινωνικά μέσα, παρακολουθούμε τις τάσεις της αγοράς και αντλούμε διδάγματα από τις επιτυχημένες εκστρατείες τους. Αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε συμβουλές και να προτείνουμε στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε και να ανταγωνιστείτε αποτελεσματικά.

services list

need any help ?

προωθηστε την επιχειρηση σασ αποτελεσματικα

Πακέτα Social Media

enterprise plan

€359

/μήνα

Ολοκληρωμένο πλάνο για ισχυρό εταιρικό προφίλ

package includes

Premium Plan

€230

/μήνα

Για επιχειρήσεις που θέλουν να μεγαλώσουν το κοινό τους

package includes

Medium plan

€150

/μήνα

Για επιχειρήσεις που θέλουν να εντυπωσιάσουν 

package includes

Basic plan

€110

/μήνα

Για μικρές επιχειρήσεις που θέλουν μία σταθερή παρούσία

package includes

Στείλτε μας μήνυμα!

Δεν υπάρχουν κακές ερωτήσεις, μόνο κακές απαντήσεις!